۱۳۹۴/۰۸/۰۱

قدرت می خواهد، تلگرام را از 20 میلیون ایرانی بگیرد!؟

بیست میلیون ایرانی کاربر برنامه تلگرام هستند. حضور همین تعداد اعضاء در یک برنامه، خودش  رفراندومی است مبنی بر این که مردم ایران، خواهان این وسیله ارتباطی هستند و هر گونه اقدامی خلاف این خواسته، اقدام است علیه اکثریت مردم بالای 10 سال سن ایران. رئیس جمهور همسو با مردم می گوید "دسترسی مردم به شبکه های اجتماعی باید تسهیل شود." حالا ایجاد اختلال در پرطرفدار ترین شبکه یعنی تلگرام، چه پیامی دارد جز مخالفت با دولت و مردم؟


قبل از تلگرام، اپلیکیشن های دیگری مانند "وی چت" و "وایبر" فیلتر یا دچار کندی تعمدی شدند. از این اقدام چند نتیجه حاصل شد. نخست آن که میلیون ها ایرانی روی گوشی های خود فیلتر شکن نصب کردند و دسترسی به سایت های ممنوع آسان شد. دیگر آن که مردم از بین اپلیکیشن های متعدد موجود، یک برنامه دیگر را برگزیدند و ارتباطات خود را در جایی دیگر دنبال کردند.

آیا تجربه های قبلی فیلترینگ، سراسر زیان نداشت که حالا دنبال فیلترینگ تلگرام هستید؟ تلگرام چه فیلتر شود و چه نشود، درگرفتن این بحث بین مردم که می خواهند آن را فیلتر کنند چون میلیون ها نفر عضو آن شده اند، نشانه آنست که حکومت از سایه خودش هم می ترسد!

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر